Sverige 
 
 
 
 
 

Future Energy

 
 
 

Framtidens energilösningar är effektiva, framställs från förnybara källor och ger mycket små eller inga utsläpp av växthusgaser.

Effektivt

 

Förnybart

 

CO2-neutralt

 

Future Energy

 
 
 

Future Energy

Future Energy
 

Inom WSPs fokusområde Future Energy hittar du ett axplock av uppdrag där kunder har fått hjälp att hitta lösningar för att minimera sin energianvändning.

 • Om Future Energy

  Om Future Energy

  WSP har antagit utmaningen. Vi vill vara med och skapa ett globalt förnybart energisystem. Redan idag finns förnybara energikällor som låter oss ana en ny framtid. Och redan nu finns intelligenta lösningar som aktivt minimerar vår energianvändning.
 • Energi och industri

  Energi och industri

  WSP erbjuder industri- och energibolag konsulttjänster och avancerad rådgivning inom energi, process och provning. Vår spets och bredd ger dig som kund stora möjligheter till effektiviseringar och förbättringar som gynnar klimat, miljö och lönsamhet.
 • Och så lite solenergi på det!

  Och så lite solenergi på det!

  Efter överläggningar och diskussioner om energisystem och hängande över lastkurvan för huset över året, tog vi beslut om att installera bergvärmepump och en solcellsanläggning för att driva värmepumpen under soliga dagar.