Sverige 
 
 
 
 
 

Future Energy

Future Energy, eller framtidens energilösningar, är effektiva, framställs från förnybara källor och ger mycket små eller inga utsläpp av växthusgaser.

Effektivt

 

Förnybart

 

CO2-neutralt

 

Future Energy

 
 
 
 
 
 

Future Energy

Future Energy
 

Inom WSPs fokusområde Future Energy hittar du ett axplock av uppdrag där kunder har fått hjälp att hitta lösningar för att minimera sin energianvändning.

 • Om Future Energy

  Om Future Energy

  WSP har antagit utmaningen. Vi vill vara med och skapa ett globalt förnybart energisystem. Redan idag finns förnybara energikällor som låter oss ana en ny framtid. Och redan nu finns intelligenta lösningar som aktivt minimerar vår energianvändning.
 • Och så lite solenergi på det!

  Och så lite solenergi på det!

  Efter överläggningar och diskussioner om energisystem och hängande över lastkurvan för huset över året, tog vi beslut om att installera bergvärmepump och en solcellsanläggning för att driva värmepumpen under soliga dagar.
 • Effektivare vattenkraft

  Effektivare vattenkraft

  Vattenkraft har många fördelar. Den är tillförlitlig, kan startas med kort varsel och samtidigt vara utsläppsfri. Men att bygga ut fler vattendrag är svårt. WSP hjälper till att projektera utbyte av äldre och ofta uttjänta aggregat. På så sätt förlängs vattenkraftanläggningens livslängd och energiproduktionen ökar.