Sverige 
 
 
 
 
 

Future Energy

 
 
 

Framtidens energilösningar är effektiva, framställs från förnybara källor och ger mycket små eller inga utsläpp av växthusgaser.

Effektivt

 

Förnybart

 

CO2-neutralt

 

Future Energy

 
 
 

Future Energy

Future Energy
 

Inom WSPs fokusområde Future Energy hittar du ett axplock av uppdrag där kunder har fått hjälp att hitta lösningar för att minimera sin energianvändning.

 • Om Future Energy

  Om Future Energy

  WSP har antagit utmaningen. Vi vill vara med och skapa ett globalt förnybart energisystem. Redan idag finns förnybara energikällor som låter oss ana en ny framtid. Och redan nu finns intelligenta lösningar som aktivt minimerar vår energianvändning.
 • Förstudie om biogas i Karlstad

  Förstudie om biogas i Karlstad

  Med de rätta förutsättningarna är biogas ett kostnadseffektivt alternativ för både energiproduktion och -användning. Biogas är miljömässigt och ekonomiskt effektivt och ger även positiva ”spin off”-effekter i den övriga samhällsutvecklingen. WSP har gjort en förstudie åt kommunerna i och runt Karlstad gällande förutsättningar för egen biogasproduktion.
 • Vindkraft

  Vindkraft

  WSP har en unik, samlad spetskompetens inom storskaliga energi- och infrastrukturprojekt samt miljö. Vi erbjuder både bredd och expertkunskap och kan lösa såväl komplexa som vardagliga uppdrag.